dimarts, 31 de maig del 2011

Acta Assemblea 28 de maig


Punt 1: Recordatori dels acords del dia anterior:

* Donar suport i solidaritat a l’acampadaBCN i condemnar les agressions violentes de la policia. Es demana la dimissió del conseller Felip Puig. S'aproba recollida de firmes per la dimissió de Felip Puig i la identificació dels mossos.
* S’han creat 6 comissions per a facilitar el treball: Comunicació, Difusió, Continguts, Preparació Assemblea, Recursos i Acampada
* Es recorda que el dia 30 de maig es fa una acció: retirar 155 euros del banc o 150€ si és per caixer.

Punt 2: Recollida de signatures per a demanar la dimissió del Conseller Felip Puig

· S’informa que des del Facebook de l’acampadaripollet hi ha un enllaç per donar-hi suport via internet. Però també hi ha l’opció de fer-ho signant el paper. Demà es portarà el document en paper.

Punt 3: Comissions.

· COMISSIÓ COMUNICACIÓ-DIFUSIÓ
* Aquestes dues comissions han cregut convenient unificar-se.
* Un membre de la comissió explica que ha anat a Barcelona a assessorar-se a la comissió de comunicació d’allà. Li han facilitat un correu electrònic per a mantenir el contacte amb ells. Ja tenim contacte amb Barcelona.
* Proposen fer: enganxines amb la pàgina del facebook, fulls explicatius, contactar amb Radio Ripollet i la Revista Ripollet. En la secció de cartes de la revista es proposa fer un escrit on s’expliqui el moviment, qui som, on ens reunim, a quina hora, que fem,....L’escrit ha d’estar enllestit per lliurar-lo dimarts, abans s’ha d’aprovar a l’assemblea. S’aprova aquesta proposta.
* Fer un recull de fotografies. Les persones que tinguin fotos s’ha de posar en contacte amb aquesta comissió.

· COMISSIÓ RECURSOS
* Aquesta comissió s’encarregarà d’aconseguir: pancartes de plàstic, cartrons, llençols, pintura, precinto, cordes, folis,... s’intentarà que tot això sigui gratuït.
* Les fotocòpies seran gratuïtes
* Aquesta comissió recollirà material que qualsevol persona vulgui aportar i pugui ser útil.
* Volen demanar un punt de llum per posar un altaveu. Debatre a proxima assmblea
* S’acorda que seran els encarregats de recollir els cartells i les pancartes cada dia. Ja que fins que no hi hagi acampada, deixar-ho penjat es pot considerar brutícia.
* Estan mirant la possibilitat de tenir un local on deixar el material i reunir-se per fer cartells i pancartes.

· COMISSIÓ ACAMPADA
* Volen saber qui està disposat a acampar. Es decideix que avui no és el millor dia per a fer el sondeig degut a la poca afluència de gent.

· COMISSIÓ CONTINGUT
* Encara estan treballant i dilluns portaran una proposta

· COMISSIÓ PREPARACIÓ ASSEMBLEA
* Es proposa fer una bústia de suggeriments on les diferents persones podran escriure el que es vol debatre a l’assemblea de l’endemà. S’aprova.
* S’anima a que hi hagi més gent per a dinamitzar les assemblees i no sempre siguin els mateixos.
* S’aprova la casserolada de demà a les 21:00 al mercacentro i la posterior assemblea a les 21:30.

Punt 4: Torn obert de paraules

· Un membre de l’assemblea explica que a l’acampadaBCN estàn tornant a recollir signatures ja que tot el que tenien recollit fins ara s’ho van llençar.
· Es proposa fer recollida de signatures per a diferents temes:
* Per a donar suport a la casserolada i al moviment de ripollet
* Per a que els Mossos d’Esquadra vagin identificats i es vegi el número ja que és obligatori.
* La comissió de comunicació s’encarregarà de fer arribar aquests documents a l’assemblea. Recolliran tot tipus de fulls per a signar que circulin per l’acampadaBCN i seran els encarregats de retornar-los signats.
* S’informa que en la càrrega policial de barcelona va haver-hi un ferit molt greu, amb el pulmó perforat per una bola de goma i això no ha sortit pels mitjans de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada